

TIMETABLE Sidecarcross & Quadcross of European Nations CINGOLLIMN 227/01

	CINGOLI IMN 22	27/01		
Friday Tecnical control and verification (min. 5 hours) Circuit control			12.00-19.00 15.00	
Meeting with the Organizer			17.00	
Wieeting with the Organizer			17.00	
Saturday Technical control and verific	ation		07.00-08.00	
			07.00 00.00	
1st Jury Meeting	08.15			
For Quad and Sidecar free praktice	e: the National teams will be nu	t into aroups 1 and 2		
For Quad and Sidecar free praktice: the National teams will be put into groups 1 and 2 as a complet team. Group 1 and 2 will be determined by ballot				
as a complet team. Group 1 and 2	will be determined by buildt			
Free practice group 1 Quad		30 minutes	09.15-09.45	
Start Practice group 1 Quad		5 minutes	09.50-09.55	
Free practice group 2 Quad		30 minutes	10.00-10.30	
Start Practice group 2 Quad		5 minutes	10.35-10.40	
Tr				
Fre practice group 1 Sidecar	·	30 minutes	11.15-11.45	
Start practice group 1 Sidecar		5 minutes	11.50-11.55	
Fre practice group 2 Sidecai 5 minutes		30 minutes	12.00-12.30	
Start practice group 2 Sidecar		5 minutes	12.35-12.40	
Track maintainance / Watering				
Riders Briefing			13.00	
The for the Sidecar and Quad to go to starting gate for the qualifying races will be determined				
by ballotfor each race. Group A rid				
is the second rider on the entry				
CHANGING GROUP IS NOT ALLOWED				
Qualifying RaceGroup A Quads	Waiting zone closes 13.15	20 minutes + 2 laps	13:30	
Qualifying RaceGroup A Sidecar	Waiting zone closes 13.45	20 minutes + 2 laps	14.00	
Qualifying RaceGroup B Quads	Waiting zone closes 14.15	20 minutes + 2 laps	14.30	
Qualifying RaceGroup B Sidecar	Waiting zone closes 14.45	20 minutes + 2 laps	15.00	
Qualifying RaceGroup C Quads	Waiting zone closes 15.15	20 minutes + 2 laps	15.30	
	_	·		
Qualifying RaceGroup C Sidecar	Waiting zone closes 15.45	20 minutes + 2 laps	16.00	

2nd Jurymeeting

17:00



TIMETABLE Sidecarcross & Quadcross of European Nations CINGOLI IMN 227/01

first 50% of qualifyed teams		08.00-08.20	
second 50% of qualifyed teams		08.30-08.50	
first 50 % of qualifyed teams		09.00-09.20	
second 50% of qualifyed teams		09.30-09.50	
Track maiı	ntainace / watering		
1st race Quads A+B. 25 mins + 2 laps		11.00	
1st race Sidecar A+B 25 mins + 2 laps		12.00	
2nd race Quads B+C 25 mins + 2 laps		13.00	
Lunch break / Tra	ck maintainace / watering		
2nd race Sidecars B+C 25 mins + 2 laps		14.30	
3rd race Quads A+C 25 mins + 2 laps		15.30	
3rd race Sidecars A+C 25 mins + 2 laps		16.30	
Price giving ceremony immediatly after last race			
	first 50 % of quasecond 50% of cond 50% of cond second 50% of conditions + 2 laps and the second 50% of conditions + 2 laps by the second 50% of conditions of conditions + 2 laps and the second 50% of quasecond 50% of conditions and conditions are conditions as the second 50% of conditions are conditionally conditions are conditions are conditionally conditions are conditions are conditionally conditions. The conditions are conditions are conditions are conditionally conditions are conditionally conditions. The conditions are conditions are conditionally conditions are conditionally conditions. The conditions are conditionally conditions are conditionally conditions are conditionally conditions. The conditions are conditionally conditions are conditionally conditionally conditions. The conditions are conditionally conditions are conditionally conditionally conditions. The conditional conditions are conditionally co	first 50 % of qualifyed teams first 50 % of qualifyed teams second 50% of qualifyed teams Track maintainace / watering ins + 2 laps waiting zone closes 10.45 waiting zone closes 11.45 waiting zone closes 12.45 Lunch break / Track maintainace / watering inis + 2 laps Waiting zone closes 14.15 waiting zone closes 14.15 waiting zone closes 15.15	